eHoster logo
Kundlogin
Användarnamn
Lösenord
Flexibla webbkonton

Bygg ett eget webbkonto efter egna behov eller välj ett färdigbyggt paket med många funktioner. Oavsett vad du väljer får du mycket för pengarna.

PilLäs mer om färdig paket   PilLäs mer om skräddarsydda paket

Webbkonton

Översikt webbhotell


Nedanför listas några av våra starkaste argument till varför du ska välja eHoster för dina webbtjänster. Använd menyn till vänster för mer information om webbhotellet.

Full kontroll och frihet


Kontroll

eHosters specialitet är smarta och automatiserade system. Detta medföra att du kan göra det mesta via våra kontrollpaneler och behöver sällan kontakta support. Vi ger dig makten att utföra saker själv istället. eHosters skräddarsydda paket är ett bevis på flexibiliteten i våra system.

Snabba servrar och nätverk


Snabbt

Våra kraftfulla rackservrar är väldigt kvicka och anpassade för att klara av höga belastningar. Överbelastade servrar är något du sällan kommer att uppleva hos eHoster. Servrarna står på ett erkänt snabbt nätverk strax utanför London vilket inte bara ger bra accesstider till Sverige, utan även till övriga Europa och USA.

Spara femhundringar


Låga priser

För bara några få guldtior i månaden får du ett komplett webbkonto. eHoster är betydligt billigare än de flesta andra (seriösa) webbhotell, men bjuder trots det på en fullt fungerande tjänst som i många fall trampar de större aktörerna på tårna. Genom att välja eHoster kan du spara femhundringar, varje år. Jämför själv.

God säkerhet och stabil driftmiljö


Säkerhet

Säkerhet är inget man kan ta för givet - alla system har sina brister. Hos eHoster har vi i alla fall tänkt igenom säkerheten en extra gång och kör bland annat med en specialutvecklad linuxkärna med säkerhet i fokus, utvecklade av personer bakom säkerheten vid vita huset och USAs försvarsdepartement.

Support dygnet runt, alla dagar


Support

Hos eHoster får du tillgång till hjälp dygnet runt, och då syftas det inte bara på vår stora kunskapsdatabas (över 170 vanliga frågor besvarade!), utan främst på akutsupport. Akutsupport är tillgängligt för alla kunder och garanterar hjälp inom 30 minuter - även kl 04:00 en lördagsmorgon! (förutsätter givetvis att ärendet är akut)

Inget fulspel


Inget fulspel

Hos eHoster finns det inga bindningstider, ingen uppsägningstid, inga inlåsningar, inga påminnelseavgifter, ingen dröjsmålsränta och inte ens fakturaavgifter på återkommande fakturor. Vi har också en ångerperiod på 30 dagar med rätt till full återbetalning (gäller enbart webbkonton)!