eHoster logo
Kundlogin
Användarnamn
Lösenord
Ett tryggt hem åt dina domäner

Vi må inte vara billigast på domäner, men vi är billiga, ger dig full kontroll och utmärkt stabilitet. Hos eHoster mår dina domäner bra.

PilLäs mer om priser och utbud

Domäner

Översikt för domäntjänsten


Nedanför listas några av våra starkaste argument till varför du ska placeras dina domäner hos eHoster. Använd menyn till vänster för mer information om vår domäntjänst.

Full kontroll och frihet


Kontroll

Precis som för våra övriga tjänster ligger stor fokus på kontroll och automation. Hos eHoster kan du administrera de flesta domäner i realtid och du har tillgång till alla möjliga inställningar. Vi stänger inte heller in dig, du kan ha din domänportfölj hos oss och använda domänerna hos andra webbhotell.

Namnservrar i särklass


Namnservrar

Våra namnservrar driftas av ett separat företag som valt att inrikta sig på enbart namnservrar. Detta medför en extremt stabil och funktionell DNS-tjänst. Vi har inte gjort misstaget som många andra webbhotell gjort - att placera namnservrarna på samma nät som övriga tjänster.

Låga priser


Låga priser

Det må finnas de som är billigare än eHoster, men då ska man veta att det i de flesta fall rör sig om lockpriser och/eller inlåsningar. Trots det tillhör våra priser fortfarande den billigare gruppen. Gillar du vårt upplägg kan det vara värt att betala någon/några extra guldtior per år för att ta del av det.